Stikkord

, , , , , , , , , , ,

1. Du vil motta en kropp. Du vil enten like den eller hater den, men den er din og den er du nødt til å beholde gjennom hele perioden.

2. Du vil lære enormt mye. Du er herved innmeldt i en uformell fulltidsskole kalt «Livet».

3. Det er aldri noen feil, bare lærdom. Vekst er en prosess med prøving, feiling og eksperimentering. De «mislykkede» eksperimentene er like mye en del av prosess som eksperimenter som til slutt «fungerer».

4. Leksjoner gjentas inntil de er lært. En leksjon vil bli presentert for deg i ulike former frem til du har lært det. Når du har lært, kan du gå videre til neste leksjon.

5. Læring av leksjoner slutter ikke. Det er ikke en del av livet som ikke inneholder ulike leksjoner. Hvis du er i live, betyr at du fortsatt har ting å lære noe av.

6. Det er ikke noe bedre sted enn «her». Når ditt «der» har blitt et «her», vil du bare få et annet «der» som igjen vil se bedre ut enn «her».

7. Andre mennesker er bare speil av deg. Du kan ikke elske eller hate noe ved en annen person med mindre det gjenspeiler i deg noe du elsker eller hater ved deg selv.

8. Hva du gjør i livet ditt er opp til deg. Du har alle verktøyene og ressursene du trenger. Hva du enn gjør med dem er opp til deg. Valget er ditt.

9. Svarene ligger i deg selv. Svarene på livets spørsmål finnes inni deg. Alt du trenger å gjøre er å se, lytte og ha tillit.

10. Du vil glemme alt dette.

Oversatt av meg, skrevet opprinnelig av Chérie Carter-Scott, forfatter av boken If life is a game, these are the rules.

Reklamer