Stikkord

, , , , , , , , , , , , , , , ,

Siden Morder Jord beriket haldenserne med enda en nydelig dag med sol, massiv snøsmelting og glede fant jeg og Tinka ut at vi skulle ut å gå i dag. Hun pakket inn Leon i vinterdress, lue og teppe i vogna og jeg, vel… Jeg pakket inn meg selv i stillong. Jepp, jeg hater å fryse.

Møtte Tinka og Leon ute ved postkassen og gikk i behagelig gange mot Store Bjørnstad og videre. Ved et hus lenger inn i kroken fant vi både høner og geiter. Geitene kom vi oss ikke til uten å gå inn på eiendommen, mens hønene kunne vi se på fra utsiden.Problemet var at de kunne jo gå ut til oss og for første gang så jeg Tinka redd. Tøffe, tøffe Tinka som uten problemer kjefter på både NAV, internettleverandører, telefonselskaper, huseiere og sjefer var redd. For hønene! JEg trodde hun tullet men neida. Hun fløy avgårde med barnevogna og lot meg stå igjen der, mens hun bablet noe om at haner er de verste og at hun hadde prøvd å stjele noen egg en gang og fått et helvetes hakk i hånda fra monster-hønene. Jeg kunne jo ikke annet å le og gå etter henne mens jeg ristet på hodet. Høner liksom!

Må forresten sies at Leon og jeg synes hønene var fine :)Vi tuslet videre mot Orød Gård og endte til slutt opp i Tistedal «sentrum» igjen. Ble sittende å ta en røykepause på en benk før vi gikk videre. Ved rema ble vi stående å se på endene (som overhode ikke var like spennende/gøy/skummelt som hønene) til Tommy kom å hentet de to andre. Da tuslet jeg hjem, med musikk i ørene og vel hjemme tok jeg meg en lang dusj.

Rakk ikke å starte med middagen før Hæger brått sto i gangen min, men siden hun nettopp hadde spist fikk jeg lov å lage meg noe kjapp mat selv. Takk og lov for det, for jeg hadde jo ikke spist siden frokost.

Vi ble sittende å oppdatere hverandre på de siste månedenes hendelser, før vi skulle i butikken. Og det var da jeg fant ut at pengene mine var borte! Jeg hadde jo lagt 200 kr i røykpakka når jeg gikk tur og røykpakka var som sunket i jorden. Det endte med leting i mørket og lommelykter svinsende på veien. Snille Hæger ble med meg og vel fremme på stedet jeg og Tinka hadde tatt en røykepause lå røykpakka med pengene i! Og der går jo masse folk forbi, så det var ganske utrolig! Ble lettet og gikk innom Rema på vei tilbake.

Resten av kvelden har jeg slækket, laget kake og snakket med fine mennesker på nettet. Nå tenker jeg å smøre på glasur på kaka og derretter unne meg et stykke eller tre :P Fordi det er fredag og fordi jeg fortjener det ;)

Reklamer