Stikkord

, , , , , , , , , ,

I kveld har jeg sittet å bannet og slitt. Ikke fikk jeg til elements og ikke fikk jeg til ditt og datt. Så var det å plukke ut bilder til slideshow som skal vises i morgen. Følte det ble litt mye kaos når man i tillegg snakker med mennesker på msn og facebook-chatten, velger bilder fra tre ulike mapper, sender bilder, mottar bilder, diskuterer bilder og redigerer samtidig.

I morgen, som nå, siden klokka har tippet over midtnatt, er i dag og torsdag har AOF Daghøyskolen nemlig åpen dag!

Det vil være fotoutstilling, elevarbeider og vår egen lille kino «Cinema Paradiso» vil vise animasjonsfilmen «Visdomstrappen» som er laget av elever fra skolen. Det bli vist lysbildeshow med bilder fra turer og skolehverdagen + elevarbeider. Det vil være mulighet for å kjøpe elevarbeider og bilder.

I tillegg til alt dette vil det bli servert varmmat, brus, kaffe, vafler og brus til hyggelige priser. Dessuten vil det bli utlodding av flere flotte elevarbeider.

Åpent begge dagene mellom kl 12.00 og 17.00.

Vi håper så mange som mulig tar turen innom AOF Daghøyskolens lokaler disse dagene!

Håper iallefall at et eller annet kjent ansikt kommer innom. Det hadde vært utrolig morsomt og du får muligheten av å se en del av bildene til meg og Amadeus. Absolutt noe å få med seg! :)

Reklamer