Stikkord

, , , , , , , , , , , , , , , ,

Jeg har vært singel en god stund nå. Tre år, om jeg ikke husker feil. Etter en,  hva skal man kalle det, terapautisk sommer, hvor kjærlighet har blitt diskutert i tide og utide med meg, rundt meg, til meg, over meg, ved siden av meg, om meg osv.. Så synes jeg det i grunn er ganske greit å være singel. Selvfølgelig savner jeg noe, men det er ikke det vi skal snakke om nå. Nå tenkte jeg heller å snakke om alle fordelene med å være singel! Det heter seg jo at man skal se positivt på alt ;)

B226123398_large

 • Som singel kvinne bruker du mindre tid på rengjøring. Det er deilig og kunne la rot være rot og slenge seg på sofaen med joggis, tøfler, håret i en krøll og bare drite i rotet. For dere menn der ute, så bruker dere faktisk mer tid på å rydde når dere er single enn når du er i et forhold. Skal jeg begynne å spekulere i om det kan være fordi da har du noen som plukker opp etter deg? Nei. Men som singel slipper du også å irritere deg over at ikke kjæresten din tar sin del av husarbeidet.
  543267_431237520271065_1588363336_n_large
 • Økonomien er det kun du som styrer. Det vil si at om du unner deg et rådyrt plagg, fem par sko eller noe annet, går det ikke utover noen andre enn deg selv. Nyt å kunne handle akkurat det du vil (så lenge det passer lommeboka så klart).
 • Selv om de som er i et forhold ofte har mer sex enn singel mennesker har singel ofte bedre sex. I allefall ifølge en britisk undersøkelse. Grunnen er, skal vi tro den britisk undersøkelse, at man må jobbe for å holde temperaturen oppe i et forhold, mens dette kommer mer naturlig for single. På en annen måte, så vil man kunne være tryggere på sex i et forhold enn som singel.
 • Selv om det kan være fantastisk å krype inntil en varm kropp når man går til sengs sover man dårligere enn om man sover alene. Ifølge en undersøkelse på søvn mister man i gjennomsnitt 49 minutter med søvn per natt om man sover sammen med noen. Det ble også bevist at de som sover åtte timer eller mer per natt var mer kreative og smartere. Det er derfor fordeler med å sove alene også gitt. Derfor, ligg som en sjøstjerne midt i senga!
 • Du kan flørte med akkurat hvem du vil. For du må vel innrømme, det er litt morsommere å dra på fest når du kan flørte med hvem det måtte være? Du har frie tøyler nå, så kjør på!Tumblr_lvx5nc748b1r3wgiwo1_400_large
 • Man slipper å se på kjedelige ting som f.eks fotball, motorsport eller Iceroad Truckers på TV. Du kan kose deg med Frustrerte Fruer eller sikle uanstrengt på heite Damon Salvatore i Vampire Diaries som blir spilt av Ian Somerhalder. Tenkt at du slipper å se på -nei-nå-skal-vi-bygge-bil-programmer! :D
 • Du slipper pinlige familiemiddager. Enda en bekymring mindre!
 • Du kan bruke så mye tid på det du vil. Om du vil sitte på pcen i flere timer, scrappe eller trene, så er det uansett ingen som synes du verken roter eller bruker for lang tid.
 • Du slipper å tenke på hårveksten. Veldig greit om vinter’n!
 • Du kan spise akkurat hva du vil, når du vil. Du kan bråbestemme deg for en middag med ei venninne eller du kan være lat med god samvittighet å bestille pizza og dytte i deg hele greia. Vil du spise is klokka tre på natten, ja, så kan du faktisk det uten at noen synes du er rar.
 • Du kan henge med hvem du vil, når du vil. Med andre ord, du slipper å henge med de teite kameratene til en kjæreste. Og har du ikke lyst til å henge med noen, kan du faktisk bare si nei til invitasjoner.
 • Du lærer å bli selvstendig og viser det både for deg selv og andre. Kanskje noen til og med misunner deg fordi du er så selvstendig.Tumblr_lz1ndk38kl1r965j8o1_500_large
 • Du kan observere alle feil og problemer i par rundt deg og være glad for at du slipper å ha slike daglige irritasjoner, som påvirker humøret ditt, rundt deg.
 • Du kan sove med kattene, bikkja eller hva slags kjæledyr du måtte finne på å ha, i sengen uten mas om at den ikke skal være i senga eller på soverommet i det hele tatt.

og ikke minst…

 • Livet ditt dreier seg kun om én person, nemlig deg selv. Du slipper å ta hensyn til noen andre og du kan gjøre som du vil, når du vil. Du er fri som fuglen, nyt det!Tumblr_m4ds6kwprg1ruqr2jo1_500_large
Reklamer