Stikkord

, , , , , , , , , , , ,

Ny serie som følger på bloggen. Her tar jeg (Orakel) og Gud (SiriPiri) for oss ulike ting og tester de etter mer eller mindre  (muligens mest mindre) seriøse standarder. Vi vil etterhvert teste forskjellige ting en gang i måneden. Vi kommer ikke til å ha en fast dato, så det er bare å følge med folkens! Kom også gjerne med forslag til ting som kan testes!

Tidligere innlegg i serien er: Julebrus.

Januar har forsvunnet fra oss, men vi fant ut at vi skulle teste fire måltidserstattere. Altså disse små energibarene som også skal smake godt, være sunne og mektige.

Navn: Nutrislim Lav Kalori Diett Bar (legg merke til skrivefeilene)

DSC_0057På pakken står det at den har et høyt innhold av proteiner og at den har hele 23 vitaminer og mineraler og at den er pattentert appetittkontroll. Inneholder 216 kcal.
Lukt: Orakel synes at denne lukter slik det gjør i alle godisbutikkene på andre siden av grensa. Gud derimot heller mer mok lukten av New Energy-sjokoladen.
Smak: Gud syns denne har en fryktelig dårlig smak og ender som avispapir i kjeften. Orakel er litt mer optimistisk i starten og mener at den smaker som New Energy-sjokoladen, men ettersom man fortsetter å tygge blir smaken borte og man sitter igjen med noen vasse, ubeskrivelige greier i kjeften.
Utseende: Ser fristende ut ved første øyekast. Pluss for det!
Design: Bildet på pakningen er misvisende da denne ser ut til å være crispy, noe den ikke er. Ikke har vi helt sansen for «målebåndet på siden heller. Ellers var fargene fine i det minste.

Navn: Naturdiett Choco fudgeDSC_0056På pakken står det at den er høy på D-vitaminer og protein. Inneholder 220 kcal.
Lukt: Lukter veldig godt.
Smak: Den smaker ren kakao i første omgang. Kakaopulver rett og slett.
Utseende: Den ser ut som en brownie.
Design: Søtt og uskyldig i designet. Friske farger.

Navn: Nutrilett Hunger Controll «Caramell Toffee bar»

DSC_0061På pakken står det at den er en del av en lavkaloridiett, inneholder 12 vitaminer og 11 mineraler pluss at den er rik på proteiner. Inneholder 216 kcal.
Lukt: Lukter ganske lik den forrige.
Smak: Smelter lett i munnen og har god smak.
Utseende: Har en helt annen farge på pakningen, og ser ikke god ut i utganskpunktet.
Design: Fine farger, men skuffer at produktet ikke ser likt ut som på pakningen. Fargen er jo totalt annerledes. 

Navn: Atkins Endulge med sjokolade-kokossmakDSC_0062På pakken står det ikke så mye annet enn at det er 1,9 gram sukker og at det er «2,1 g Net Carbs per bar». Dette er også den baren som Orakel er mest spent på hvordan smaker. Inneholder 155 kcal
Lukt: Den lukter kokkos, noe som er et stort pluss.
Smak: Minner om Bounty-sjokoladen. Orakel har falt helt for denne, mens Gud mener den kan bli kvalmende i lengen. 
Utseende: Den minste baren i testen og lysere i fargen enn på pakningen.
Design: Rotete design og stygge farger trekker Atkins Endulge ned.

Konklusjon: Den siste, altså den fra Atkins er den som smaker best om man er glad i kokos og slik sjokolade som f.eks Bounty. Men som måltidserstatter? Uten å være helt sikker på hva Gud mener, så slår jeg et slag for Naturdiet sin. God og mektig og det er også den av de jeg har spist før og vet at funker.

Reklamer