Stikkord

, , , , , , , , ,

Ah, det er straks valentines day og jeg er singel, haha! Men jeg har da noen planer for det! Og mens man leter etter noe så sjeldent som et brukanes mannfolk, så kan det jo være greit å vite hva man ikke bør se etter. Kom over denne listen under her hos Thought Catalog og bestemte meg for å oversette den. Så da er det bare å lese gjennom hva du bør unngå i en kjæreste.

1. Han sier ofte ting om kvinner som er svært nedsettende, mens han ser på deg som unntaket som bekrefter regelen. Det vil si: «Jeg er så glad du ikke er en gal bitch som de fleste andre jenter.»

2. Når du blir sint/frustrert/lei deg, vil han sette deg i bås med «resten» av jentene i verden og minne deg på at du er ikke annerledes og deler alle de samme universelle feilene.

3. Han mener at å gå ned på kvinner er ekkelt..

4. Han mener også at å gå ned på menn ikke er annet enn forventet..

5. Han forteller ofte at du skal gjøre ting som «gå lag en sandwich (til han)» eller «kom deg tilbake inn på kjøkkenet,». Spesielt rundt vennene hans.

6. Han ser på andre ting enn homofile par som «homo».

7. Han gjør alltid narr av din smak i musikk, filmer og TV.

8. Han leser ikke.tumblr_mg8p45aRLn1qf0ut2o1_500

9. Når du forteller han om noe du virkelig brenner for, får du følelsen av at han gir seg til å lytte slik for å berolige deg før han enten kan få sex eller at det skal bli hans tur til å snakke.

10. Han er utro, enten følelsesmessig eller fysisk.

11. Han sier utrolig negative ting om eksen sin, uten å bli spurt. (Hvis han er så rask til å slenge dritt om eksen etter bruddet, hva tror du han vil gjøre når dere to går hver til deres?)

12. Han mener at alt porno har lært ham om seksualitet og hva kvinner liker er 100% sant, og vil derfor bli frustrert hvis du prøver å kommunisere med ham og fortelle at du foretrekker det på en annen måte.

13. Han gjør narr av deg for ikke å være umiddelbart god på eller kunnskapsrik i det han liker, for eksempel sport eller videospill.

14. Han gjør narr av det han oppfatter som «nerdejenter», eller kvinner som er intressert i «mannlige»-intreresser, for han mener det kun er for å vinne menns hengivenhet og godkjenning.

15. Han forsvarer Violentacrez.

16. Han er allerede i et forhold når dere møtes og det tar lang tid fra han bekjenner sine følelser for deg til han faktisk viser sin nåværende kjæreste nok respekt til å forlate henne.

17. Han fritter deg ut med spørsmål om din seksuelle historie og kommer deretter med  fordømmende kommentarer om hvor mange du har pult, uansett hvor på skalaen du er.

18. På grunn av hans holdning til ting som dette, blir du nervøs for å fortelle for mye om deg selv i frykt for at han skal se ned på deg.

19. Du unngår å være naken rundt ham i vanskelige lysforhold, fordi han har en tendens til å kommentere kroppen din, eller gir et generelt inntrykk at han ikke er veldig tiltrukket av den.

20. Han titter etter andre jenter eller flørter med andre kvinner foran deg, selv når han vet det gjør deg ukomfortabel.

21. Han mener at en kvinne bør få orgasme utelukkende etter 30-ish sekunder fartsfylt vaginalt samleie.

22. Han presser deg til å gjøre noe – hva som helst – seksuelt som du ikke er komfortabel med, spesielt under dekke av at det er noe «alle» jente er «ment» å gjøre, eller at du burde ville gjøre det hvis du «egentlig» elsket ham.

23. Han nekter å danse og nekter til og med å prøve.

24. Han vil ikke være med deg og dine venninner fra tid til annen fordi han ikke liker å gjøre «jente-dritt.»

25. Han har venner som gjør at du føler deg ukomfortabel og uvelkomne når du er med dem, og synes ikke å ha mye respekt for deg som person.

26. Han fornærmer deg med å gjøre narr av deg fysisk.

27. Han støtter ikke dine personlige bestrebelser og drømmer, og går til og med så langt som å overbevise deg om at de ikke er mulig eller at du ikke er god nok til å oppnå dem.

28. Han ser ikke hva som er «så ille» med folk som Charlie Sheen, eller Sean Penn, eller Chris Brown.

29. Han får deg til å ville forlate han, men til slutt bli fordi du forestille deg at hvis du bare elsker ham «nok», vil han bli en bedre person og at han vil elske deg mer.

Reklamer