Stikkord

, , , , , , , , , , , , ,

1) Navnet på en person man virkelig burde huske. Den følelsen, når man møter denne personen og h*n er kjempeglad for å se deg, men du ikke har noen anelse om hvem h*n er.

2) Hvor lang tid en toast burde ligge i toastjernet, eller et ostesmørbrød burde ligge i ovnen/microen.

3) Å skifte batterier i fjernkontrollen. Hvor lenge har disse tingene vært der igjen? I stedet for å bare skifte til nye batterier, så gjør du en av disse tre tingene: Slår fjernkontrollen i noe, trykker hardere på hver enkelt knapp, som om det gjør noen forskjell, eller tar ut en av de nåværende batteriene og setter det inn igjen for å se om det gjør en forskjell.

4) At du sa at du aldri skulle drikke så mye igjen noen gang.

5) Å si «Jeg elsker deg» – til deg selv.

6) Å rengjøre mikrobølgeovnen. Mikroen er alltid det siste stedet som blir rengjort, hvis du i det hele tatt gjør det.

7) Hvorfor vi går tilbake til en eks eller hvorfor vi ga en person som virkelig skuffet oss få en andre eller tredje eller fjerde sjanse.

8) Ladere. Telefonladere, dataladere, Ipod-ladere, kameralader.

9) Å slette erotiske bilder på telefonen. Noe som er typisk å oppdage i det du bare prøver å vise noen et bilde av hvor flott solnedgangen var i Puerto Rico når du var der på ferie.

10) At du nettopp har fortalt en person du at du «kommer snart.» Det er tretti minutter siden og du har ikke engang dratt.

11) Passord.

12) Lukke slibrige internett-faner før du får besøk. Også ender det med at dere skal se en video på youtube eller noe og du gjør den tingen, hvor du sakte åpner den bærbare datamaskinen og ber om at du IKKE glemte å lukke fanen fra siste tvilsom film/GIF-en du så på.

13) Hva nyttårsforsettet ditt var.

14) Det supre, karriereskiftende ideen vi hadde i etter en drøm du hadde midt på natten.

15) Å ta av sokkene før du har sex. Det er litt som å ha sex med T-skjorte på.

16) Å ta klesvasken. Du kaste sokker og bh-er og truser og alt mulig annet i kurven, og du ser den overflyt på gulvet og lurer på hvem som kommer til å tømme den. Kanskje du til og med vrenger tøyet eller løfter den vekk fra sin vante plass, før du setter den tilbake, bare for å kjøpe deg tid før du til slutt er nødt til å tvinge deg selv til å vaske.

17) Å spare penger. Selv en krone er bedre enn ingenting. Men sparing er vanskelig, fordi hvis du bare har muligheten til å sette av en 20-kroning her og noen 1-kroninger der, så føles det som om du ikke sparer noe og da er det liksom ingen vits å spare i det hele tatt.

18) Hvorfor gikk du inn i denne butikken igjen?

19) Vent, hvor lenge har disse middagsrestene ligget i kjøleskapet og vil jeg bli dårlig om jeg spiser det nå?

20) Når du går til butikken og glemme nøkkel-ingrediensen som virkelig skal gjøre den nye oppskriften du har tenkt til å prøve kveld. Gah!

559357_420935561294182_1446383149_n_large

Reklamer