Stikkord

, , , , , , , , , , , , ,

En som bryr seg om deg vil spørre deg om hvordan dagen din har vært. De vil gjerne vite hva du gjør, de vil vite om det har skjedd noe spesielt i livet ditt. Du trenger ikke å snakke med de hele tiden, men når dere møtes vil de gjerne vite hvordan det går. Ikke bare for å stille det obligatoriske spørsmålet, men fordi de er genuint intressert i å vite.

En som bryr seg om deg vil fortelle deg ting. De vil fortelle deg om den idiotiske fartsboten de klarte å få. De vil fortelle deg en en vits de synes er morsom. Noen mennesker deler mer enn andre, men en som bryr seg om deg vil fortelle deg ting som betyr noe for dem, uansett hvor liten den tingen er.

En som bryr seg om deg vil lytte. Vel, det er tider da de ikke vil lytte spesielt bra. Alle er sånn innimellom. Vi er distraherte eller så begeistret at vi snakker i munnen på hverandre. Men en person som bryr seg om deg, vil lytte til deg fordi dine meninger betyr noe for dem. Tingene du sier vil ha en form for innvirkning på dem . Dine meninger vil få dem til å tenke, få dem til å le.

En som bryr seg om deg vil gjerne se deg. De liker å tilbringe tid med deg. Det er ikke vanskelig å merke til gleden i øynene deres når dere er sammen. En som ikke bryr seg er ambivalent og/eller gir deg kun oppmerksomhet når det gagner deres egne egoistiske formål.

En person som bryr seg om deg vil ha tid til deg. Selv om det bare er et par ganger i løpet av året. Når du er i hjembyen eller de er der vil de ønske å se deg. De vil chatte med deg via nettet og til og med ringe deg en gang i blant. Noen ganger vil det gå uker eller måneder uten kontakt, men når det virkelig gjelder, i dine mørkeste stunder, hvor du virkelig trenger dem, vil de svare og gjøre det nettopp fordi de bryr seg om deg og vil at du skal ha det bra.

373930_410991212316417_1356993882_n_largeEn som bryr seg om deg vil ikke få deg til å føle at du kaster bort tiden dems. Selv om de er opptatte, så er er kanskje du det også. De vil bare tilbringe litt tid med deg, fordi det er det man gjør når man bryr seg om noen. De vil ikke få deg til å føle deg ille til mote fordi du spør om dere skal finne på noe eller føle skyld for at din tid er mindre verdifull enn hva annet de enn måtte drive med.

Ingen mennesker er perfekte, så det er ikke alltid dere vil gå hundre prosent overens. Noen ganger vil dere bli frustrerte, føle dere ignorert, uheldigvis ignorere og kanskje til og med krangle med hverandre. Feil vil bli gjort, fordi hey, vi er bare mennesker alle sammen. Men når tiden går og om dere kan, så kan dere klare å rette opp i situasjonen. Fordi det er slikt man gjør med mennesker som virkelig betyr noe.

Noen ganger skjer det at en person som en gang brydde seg om deg, stopper å bry seg. Kanskje de ønsker å avslutte forholdet, enten det er romantisk, platonisk eller familiært. Kanskje du gjorde noe feil, avstanden ble for stor eller dere har forandret dere som personer. Noen ganger vil dere ha noe som binder dere sammen og dere vil bry dere om hverandre igjen. Omsorg er en ting som kan forandre seg over tid. Men det er også noen mennesker som egentlig aldri brydde seg om deg. Personer som du vet at aldri vil bry seg om deg, uansett hva du gjør.

Mennesker som ikke bryr seg om deg, vil ikke svare deg på en sms, en chat eller en telefon. Hvis du ikke gjør en innsats for å se dem eller snakke til dem, så vet du, innerst inne at de ikke vil gidde å prøve. De vil glemme deg om du stopper å prøve. Fordi, en person som ikke bryr seg om deg, vil knapt tenke på deg. De bryr seg ikke om hva du mener. En som bryr seg om deg, vil ha deg i bakhodet. Dere vil tenke på hverandre, lure på hvordan den andre har det. Kanskje ikke hele tiden, men ofte nok.

Om en person ikke bryr seg om deg, betyr ikke det at han eller henne nødvendigvis er en dårlig person. Det kan hende dere bare ikke er så nært knyttet. Kanskje de har nok personer i livet sitt som de bryr seg om. Kanskje det er ting ved deg som de ikke liker og ikke har nevnt. Og noen ganger er de bare en egoistisk og hensynsløs person. Noen ganger er det kanskje ikke en ordentlig grunn en gang, men det er viktig å virkelig tenke på hvem som bryr seg om deg og hvem som ikke gjør det. Fordi når du bryr deg om noen, så investerer du i dem. Hva som skjer med dem, påvirker deg og om de bryr seg mindre, vil det såre deg. Så sett pris på de menneskene som virkelig bryr seg om deg og ikke invester ditt hjerte og tid i mennesker som ikke gjør det.

Tumblr_mkmsvjwfrn1rkchmwo1_500_large

Reklamer