Stikkord

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

«Hvorfor er kvinner så følsomme når det kommer til å snakke om vekten sin?», lurer mange menn på.

Ah. Jeg er ikke engang sikker på hvor jeg skal begynne når det kommer til å svare på dette. La oss begynne med å snakke om penisen din.

Tenk om alle kunne se penisen din, hele tiden. Kanskje har du en stor penis som er rett , tykk og 23 centimeteri lengden, når den er hard. Faktisk ville det vært bedre om det faktisk var sant. For det ville vært perfekt. Eller, iallefall er det det samfunnet rundt oss sier er perfekt, ikke sant?

Tilbake til virkeligheten.

Du har sannsynligvis ikke en 23 centimeter, helt rett penis, så la oss snakke om hvordan penisen din egentlig er. Den er kanskje 14 centimeter, tynn, har en merkelig føflekk midt på og er buet til høyre side.

Så, se for deg at den nakne penisen din, som alle kan se hele tiden, er grunnen til at du blir dømt som person. Alt fra din evne til å få en god jobb til hvordan folk ser på deg som et verdig medlem av samfunnet. Hvis du har en en 23 centimeter pikk er du en stjerne. Hvis du har en 14 centimeter penis er du litt ekkel og ganske så ubetydelig. Se bortifra at nesten alle andre menn i hele verden har en penisstørrelse som varierer mellom 13 og 18 centimeter i erigert tilstand. Hvis ikke du har en på minst 23 centimeter er du ikke en dritt verdt. Og den eneste måten du kan bli ansett som noe av verdi og bli akseptert på, er om du forandrer størrelsen din til 23 centimeter. Fordi du vet hva folk tenker når de ser den lille penisen din flagre rundt. Du vet at jenta du liker aldri vil titte en gang ekstra på deg på grunn av den bittelille, rare penisen din. Faktisk, noen ganger, når du går i butikken for å handle, vil andre gutter gå forbi deg og hviske lavt; «Minipikk!» eller «Sjekk han med den lille ostepoppen a!» og de kan jo faktisk se pikken din, så det er ikke fordi de bare ikke vet at den egentlig er helt gjennomsnittlig. Eller tenk at du er ute, på en eller annen pub, og en gruppe med jenter stiller seg ved siden av deg og de vil si noe sånt som: «Ja, han er jo kjekk og sånn, men se på den bittelille pikken hans! Hvem av oss ville klart å drikke nok til å ha lyst på den i natt? HAHAHAH».

Så, si at det var en måte du kunne få større penis på, selv om kroppen din ikke var bygget for det. Men for å få større penis ville det innebære at du fratok deg selv noe du sårt trenger og liker. Ja, la oss si f.eks mat. At du kan få større penis ved at du bare spiser 600 kalorier om dagen og at du løper minst fem kilometer om dagen, fem dager i uka. Da ville penisen din vokse og folk vil akseptere deg, kvinner ville hatt deg og du ville bli sett på som stor, sterkt og bli beundret. Men, du ville visst, dypt inni hjertet, at alle fortsatt vil dømt deg på grunn av størrelsen på penisen din. Du hadde visst at kvinner fortsatt ville forlatt deg fordi du ikke hadde hatt en stjerne-penis og dette, dette vil gjort deg sint. Men mest av alt vil du føle deg enormt ubetydelig og verdiløs.

Hvorfor? Fordi du vil egentlig vil leve et liv hvor du er frisk og glad. Et liv hvor du ikke trenger å se kvinner snakke om «han med minipikken». Og selv om du vet at du er litt «bedre» enn gjennomsnittet, så er sjansen fortsatt stor for at du selv fortsatt ser på deg selv som en «minipikk», fordi du ser kvinner som gjør narr av menn som ligner på måten du ser ut på.

Og det, kjære mann, er grunnen til at kvinner er så følsomme når det kommer til vekt. Fordi vi bruker vår «penis», vekta vår. Fordi vi ønsker å bli bli ansett som noe av verdi basert på samfunnets normer, på utsiden. Hver dag.

Og hver eneste dag blir vi dømt.

Og til slutt, så gjør det virkelig noe med deg.

Reklamer