Stikkord

, , , , , , ,

17-mai er vi så glad i moro vi har fra morgen til kveld!

DSC_0176

Og det vil jeg jo si at jeg hadde! Det gikk fint på jobb. Dog litt stille, men hadde ikke forventet noe annet. Folk kjører selv den dagen. Folk kjører som idioter den dagen. Folk kjører så langt de kan den dagen. Det er visstnok farlig å gå. Og det er visstnok desto skummlere å se seg for hvor man går.

Men! Dagen var jo hyggelig :) Brukte litt tid på å prate med hyggelige kollegaer som også var på jobb og hadde en liten flaggjakt. Måtte jo ha flagg på bilen, skal vite! Og til slutt fant jeg dem! I bagasjerommet :P Men det ble jo veldig bra da.

Rakk å hilse på NordNerd og Lillegutt på Friluften og jeg fikk til og med is :D

Etter jobb bar det hjem til Blåklokkeveien for å spise hos bestemor. Utrolig deilig å få av seg uniformen, siden solen hadde varmet opp og det brått var nærmere 25 grader i sola. Resten av slekta dukket opp og vi spiste gryterett, salat og pølser. Herregud, man må jo ha pølser på 17-mai!

Også var det utrolig mye dessert. Bløtekake, jordbeær, vannmelon, sjokoladekake og sånn som er skikkelig namme-nam:DSC_0188

Hadde noen utrolig artige samtaler med kusinene og deres respektive kjærester. Samtalene var vel like seriøse som disse bildene:DSC_0189DSC_0194DSC_0191

Herlige kjæresteparet xD Tipper forretningsplanen vi laget kommer til å slå virkelig an x) Haha! *intern*

Alt i alt en strålende 17-mai! Masse fine folk, godt humør og god mat! Da kan man virkelig ikke klage :D

Reklamer