Stikkord

, , , , , , , , , , , ,

Idag har jeg tilbring tiden med JG og det har vært en herlig avslappet søndag :) Vi har for det meste sittet å snakket for det er ganske lenge siden sist, så vi hadde en hel del og oppdatere hverandre på. Mye er nytt og mye er det samme gamle, men kanskje med nye tanker og nye syn likevel. Vi fablet om å dra på Sverige, men ingen av oss trengte egentlig noe og det var sikkert haugevis med folk der uansett, med tanke på at været har vært rent schitzofrent i dag og skoleferien har nettopp begynt. Så vi dro heller på Joker for å handle inn grillmat. Solen hadde kommet tilbake etter en av de utallige regnskyllene. Så vi satte i gang å grille i den lille gården min:

DSC_0691 Og mens solen skinte og vi følte det var litt sommer og kattene tuslet rundt:DSC_0696og grillen til slutt var klar for å brukes:DSC_0694kom den norske sommeren for fullt:DSC_0700

Heldigvis tok både jeg og JG det med et smil og JG var sporty nok til å fortsette som grillmester, mens jeg dekket på inne til oss.

Etter middag og litt døsing i hver vår sofa ble det sol igjen og vi dro ned til torget for å sjekke ut nye Grotten og spise is. Vi gikk en tur langs brygga og ble sittende å prate på en benk når regnet igjen kom, så da var det bare å traske tilbake til bilen.

Dagen har vært deilig avslappende. Det har vært godt å se JG igjen og vi har noen nye minner sammen. Det er sånne søndager som er fine! :)

Reklamer