Stikkord

, , , , , , , , , , , , ,

Helga har flydd avgårde og det har vært en av de bedre helgene på lenge! :) Jobbet riktignok fredag kveld/natt men med tanke på at jeg kl 03 om natten tenkte «Jøss, er klokka sååå mye allerede!?!» gikk det ganske bra den kvelden.

Lørdag var det duket for sommerfest hos en super kollega, men først var det brunsjing med en fyllesyk Reka som for anledningen hadde forstuet foten. Lille krøplingen vår det se ;) Haha! Men det var hyggelig og det var prat og latter og fiksing av hår og generelt godt humør.

Så var det bare å komme seg avgårde for å kjøpe øl og traske ned til Berzan for å hjelpe han med maten. Han hadde nemlig spurt om jeg og en til kunne hjelpe til noen timer i forveien. Og det var pølser, kurdisk og tyrkisk på menyen denne kvelden. Himmla mye mat og ikke minst utrolig mye ny og supergod mat!

Etter hvert kom det flere og flere. Både kollegaer og noen andre pluss et par kollegaer som var på jobb. Vi ble en god gjeng med folk

Vi spiste god mat og det ble mye skåling og latter:

Sammen skrev vi også et lite dikt til Berzan for takk for at vi ble invitert:

En lørdag i bakgården til Berzan
vi satt og skulle grille litt mat san.

Skikkelig halal gris til
svenske pris.
En ordentlig gjeng
som ikke ville hjem.

Vi drakk og vi lo,
men vi glemte å gå på do!!
En stor takk til Berzan som ordnet denne kosen og det blir ikke noe tull,
men det er nok en eller to som blir full!

Moro var det iallefall og det ble danset til svært variert musikk. Vi snakker alt fra gresk til 80-talls og nyere musikk og mange vrikket på dansefoten denne kvelden:

Til slutt bar det ut på byen med nesten hele gjengen. Vi var en lystig gjeng som endte kvelden på Gamle Krogs. Der ble det shotting, dansing, prat og jeg hilste på flere andre kjentfolk som hadde tatt turen ut denne kvelden :)

Alt i alt en toppers kveld og til tross for sterk hodepine til morgen i dag angrer jeg ikke et sekund på at jeg ble med på moroa i går. Håper virkelig på flere slike sammenkomster. Utrolig trivelige kollegaer og ikke minst bra at vi kan ha det såpass gøy også utenom jobben :)

Reklamer