Stikkord

, , , , , , , , , , , , , , ,

Forrige uke var jeg altså på hytta med Tanø og Reka, noe du kan lese mer om i innlegget Today I choose joy. Der skrev jeg om onsdagen og torsdagen, så tenkte at jeg nå kunne fortelle den som måtte gidde å lese, om hvordan resten av uka var :)

Fredagen startet med frokost og Ed-tur. Vi fant ut at vi like godt kunne reise til Ed som til Svinesund. Litt fordi vi tenkte at Sverige er Sverige og litt for å gjøre en tur ut av det. I Sverige skinte solen og vi holdt egentlig på å kjøre rett forbi hele Ed. En stund siden sist man var der, for å si det slik ;) Vi fant systembolaget…

IMAG1422

…og fikk med oss litt ekstra hjem, før vi dro for å handle mat. Men fyttekatta så dyrt a! Når det kostet 79.99kr for kjøttdeig og 99.99kr for karbonadedeig på Ed, sammenlignet med 39 kr for kjøttdeig og ca 49 kr for karbonadedeig på MaxiMat, Svinesund, kan man jo begynne å lure! Voldsom prisforskjell iallefall!

Tilbake på hytta koste vi oss med Ben&Jerry, frukt og en kaffe & bailys! :) Nomnom!IMAG1423

På kvelden kom Hoem for å spise taco med oss og han ble sittende en liten stund utover. Da hadde vi allerede kommet godt i gang med drikkeleker og geleshotting!

Lørdag våknet vi og alle var ikke helt i form. Men med masse egg og bacon til frokost, ble formen bedre utover dagen. Vi bestemte oss for å bake horn og oreokuler.

Vi hadde ingen kjevle, dermed ble det brukt en brusflaske istedenfor. Man tager hva man haver! ;)

Vi hadde ingen kjevle, dermed ble det brukt en brusflaske istedenfor. Man tager hva man haver! ;)

Lørdagen var slækk. Rett og slett veldig slækk. Det var slækking, baking og musikk store deler av tiden. Og selvfølgelig masse kosing med fine Arco :)IMAG1420Utover kvelden dukkes Rekas kjære Andreas opp og Hoem kom også en liten tur. Da var vi igjen igang med drikkeleker og geleshotter! Det synes jo xDhytta4

Litt slitne, litt fulle og totalt uten sminke! Jaudaaaaaa xD

Litt slitne, litt fulle og totalt uten sminke! Jaudaaaaaa xD7

Søndag gikk veldig stille for seg. Bacon til frokost igjen!

Bacon, bacon, bacon!!!!

Bacon, bacon, bacon!!!!

Det ble egentlig bare tid til frokost og rydding denne dagen.

Men i det store og det hele har det vært veldig trevlig! Mye latter, nye minner og nye gleder! Hvordan kan noen klage på det? ;)

Reklamer