Stikkord

, , , , , , , , , , , , ,

Du vil ikke være lykkelig når du er en størrelse X eller veier X kilo. Tro meg, det skjer ikke, skriver, rådgiveren og journalisten, Sandy Ross på nettstedet BodyBlissCentral som hun driver.

Hun har arbeidet med hundrevis av kvinner som har brukt mange år på veien til den påståtte «perfekte» størrelsen eller vekten, og så og si alle kunne bekrefte at lykken aldri er et tall. Hva grunnen er?
Fordi det alltid vil være en ny «vakker» person man jager etter å etterligne. Man vil ha den og den frisyren, rumpa hennes, lårene, magen, puppene og den feilfrie huden. Noe som betyr: Du vil aldri bli ferdig med å perfeksjonere kroppen din. «Perfeksjon» i skjønnhetsindustrien er et mål som alltid vil være i bevegelse. Det har det alltid vært og det vil det alltid være. Med mindre du melder deg ut av det hele her og nå. Slutte å jakte på illusjonen om perfeksjon. Sannheten er at du allerede er perfekt!

Naturen laget deg ikke feil uansett hvor annerledes du er i forhold til den nåværende definisjonen av vakker. Naturen gjør bare ikke feil. Om kroppen din fra naturens side er ment å være litt tyngre, så er den det. Det er en grunn for at det er slik og det er ikke allltid meningen at du må vite grunnen til alt. Hvis kroppen din har små pupper eller rundere mage, så har den det da. Det er ingenting galt med deg. DU er en versjon av det mangfoldet av liv som er skapt! Hvis det var meningen at du skulle sett ut som noen andre, så ville du vært en klone, og det er du ikke. Du er ingen klone, du er unik, en som aldri har vært sett før og du er fantastisk.

Antageligvis føler du deg ikke fantastisk. Sannsynligvis føler du deg mangelfull, ødelagt og overhode ikke bra nok. Du bekymrer deg sannsynligvis over at du ikke er en bestemt størrelse, ikke har riktig midjemål eller veier for mye. At du ikke er sunn nok. Faktum er at helse er så mye mer enn det media forteller deg. Det er så mange faktorer for helsen din som ikke har noe med vekt å gjøre, men som har alt å gjøre med kvaliteten på maten du spiser, hvile, kroppens bevegelse (og ikke for mye!) og ja, ikke minst med hvordan du tenker og føler!

La oss se på hva du tenker og føler og hva annet som er mulig. Måten du ser på deg selv har du nesten garantert kopiert fra noen andre. Du er ikke her på jorden for å leve opp til andres forventninger, uansett hvor mye du elsker dem. Du er her for å ha det gøy, for å oppleve oppturer og nedturer, universets mysterier og gleden ved å leve i en kropp, på en planet, mens du lærer om deg selv. Du er ikke her for å bli noen andres fantasi. Hvis ikke en person allerede elsker deg, kommer den ikke til å elske deg når du har tatt den brystoperasjonen, sprøytet inn botoxen eller gjort en slankeoperasjon, for dems mening om deg er ikke om deg, men egentlig om dem selv. Og du kan aldri, ALDRI leve hundre prosent opp til andres forventninger. Uansett hvor hardt du jobber for det. Uansett hvor mye du prøver å forandre deg. Uansett hvor mye du gir og gir og gir. Akkurat som du ikke kan puste for noen andre, kan du heller ikke fylle inn tomrommet i noen andres liv (men du kan selvfølgelig være tilstede, mens de fyller det selv). Du er her for å være deg. For å leve ditt liv.

Hva gjør at du føler deg bra? Gjør mer av det!
Du vil kanskje fortsatt sammenligne deg, men ikke bry deg like mye. For du velger DEG. DITT LIV. Din fremtid. Din lykke. Og det er du virkelig verdt!

Jeg sier ikke at det er lett å endre tankegang, for ofte er vi vant til at andre menneskers lykke er vårt ansvar. Så om du begynner å tenke og legger ansvaret for andre over på dem og heller ser på deg selv. Hva vil du gjøre? Hvordan vil du leve ditt liv?

Reklamer