Stikkord

, , , , , , , ,

Hva har du gjort for deg selv i dag? Har du gitt noen komplimenter til deg selv i dag? Har du tittet deg selv i speilet og fortalt hvor bra du ser ut? Hvor fantastisk øynene dine glitrer og hvor stort smilet ditt er?

Eller har du kanskje bare tittet deg i speilet og tenkt at posene under øynene ser større ut, at du begynner å få rynker rundt munnen og at du ser generelt oppblåst ut. Alle tanke du tenker om deg selv i løpet av en dag er med på å forme deg. Alle ordene du tenker om deg selv har alt å si om hvordan du ser på deg selv.

Så ikke glem og smil når du ser deg i speilet. Smil uansett hvor uekte det smilet er, for det er utrolig hvordan du tilslutt vil kunne smile et ekte smil i retur. Gi deg selv et ekte kompliment. Sjekk så sexy rumpe du har i den buksa, så bra du har fått til eyelineren idag! Og klarer du ikke å komme på noe, så si til deg selv: «Jeg er nok. Akkurat i dag er jeg nok!»

For det er et faktum at det er lettere å tro på at du er nok om det bare er for en dag. Derfor tar vi en dag av gangen :) Men det er også et faktum at jo oftere du sier gode ting til deg selv, jo lettere vil det være å tro på det selv også.

Reklamer