Stikkord

, , , , , , , ,

Litt tomt i hodet, med et lite smil. Trøtte øyne. Noen rolige dager har gått siden fjaseturen med fine Vilde. I går var det ikke mye på agendaen. Det ble en liten tur til Posten for å hente en pakke. Legge litt planer i hodet. Hyggelig te-besøk.

I dag skulle jeg inn til Oslo på undersøkelse av foten. Hadde med mamma. Hun trosset frykten med å kjøre til Oslo. Gjennom alle tunnellene. Når vi kom frem viste det seg at vi hadde fått feil dato. Slikt er kjedelig og alle planene jeg liksom hadde for neste uke blir annerledes enn planlagt, men det går nok greit det også. Må jo bare det.

Så det ble hjem, med et pit-stopp i Sørmarka hos Kokken og Maselisa. Hilsa på lille kattepusen dems Mjaut. Supersøt. Fikk lyst på en liten pus til altså! *kremt*
image

Tilbake i Halden. Handle mat. Lage noe mat. Kylling, salat og nan-brød. Omnomnom! Tittet på en random tv-serie og glippa med øynene. Våknet litt senere utslått. Hadde lovt å komme en tur på game-kveld hos NordNerd, men det ble det ikke noe av :/ Tar det igjen siden.

Har vært rolig kveld. Rolig musikk. Fin musikk. Smil. Kos med kattene. Snart legge seg.
image

I morgen skal det drikkes kakao på Bryggerhuset på dagen. Kanskje kommer onkel Oslo innom meg en tur før det. På kvelden er det ut å spise med fetter. Det blir kos :)

Søndag er relativt åpen ennå. Vi får se. Rolig helg passer meg fint uansett.

Fin dag. Nattan nå. Sov godt :)

Reklamer