Stikkord

, , , , , , , , , , , , , , , ,

Ukene går og jeg må bare beklage at jeg har helt glemt bort å skrive om Oslo. Jeg har generelt ikke skrevet så mye. Mange av dagene hjemme er temmelig like og dessuten er det litt greit med litt privatliv også. Ikke alltid alt som egner seg på en blogg. Men jeg er jo relativt åpen av meg da.

Men før Osloturen hadde jeg jentekveld med fine Vilde :) På bildet under tror jeg hun prøver seg på en stirrekonkurranse. Sokrates ser ikke spesielt begeistret ut.1415743925617

Denne kvelden laget vi taco, spilte musikk, så noen filmer og tegnet. Moro å tegne når jeg ikke har tegnet på flere år. Langt i fra ferdig med denne tegningen, men syns ikke det ble sååå ille gæli! 1415746131541

Så Oslo! Kort fortalt var jeg i Oslo for å ta røngten og kontrollere foten for andre gang etter operasjonen. På grunn av at det var to ulike dager jeg måtte til Ullevåll fikk jeg sove hos Kaja, slik at jeg slapp og reise frem og tilbake. Hva er vel kjedligere enn å kjøre frem og tilbake hele tiden? Det var koselig å være hos Kaja og jeg fikk i tillegg tid til å møte Tinka som kom til Oslo for å møte meg! Det er stas :D

På torsdag var jeg ute for og spise med Kaja og vi spiste fantastisk god burger på Fridays!

IMG_20141113_174341Fredag ble jeg igjen hentet av taxi for videre undersøkelse på Ullevåll. Der snakket jeg med legen som opererte meg. Han kunne fortelle at foten min ikke hadde grodd hundre prosent ennå, noe som forklarer hvorfor det fortsatt gjør vondt å tråkke på den over lengre tid. Utenom det så det forøvrig relativt bra ut. Riktignok vil det bli vanskelig å kunne gå med høyhelte sko igjen, siden storetåa mi har blitt stivet av, men… Når jeg spurte om det var meningen å operere den høyre foten også, mente han at det ikke var noe grunn til det. Den foten er jo såpass rett uansett og siden jeg ikke har spesielt store problemer med den, så han ingen grunn til å gjøre noe. Iallefall ikke nå.
Etter å ha tittet litt på røngtenbildene fra før og etter operasjonen, kunne man jo fort se at ting har forandret seg iallefall. Du kan jo se selv:

Som du kanskje legger merke til er det en liten ting nederst til venstre i foten også. Den er fra tidligere operasjoner når jeg var liten. Nå har det stivet opp storetåen med to skruer. Forskjell, ikke sant?

Som du kanskje legger merke til er det en liten ting nederst til venstre i foten også. Den er fra tidligere operasjoner når jeg var liten. Nå har det stivet opp storetåen med to skruer. Forskjell, ikke sant?

Etter jeg var ferdig på Ullevåll, dro jeg videre til onkel Oslo og T-E. Der var planen å være over til lørdag siden jeg tidligere i år ble invitert med på Elton John-konsert!

Etter en rask middag og to glass vin ble det en liten tur ut for å hilse på Tittin. Herregud, det er lenge siden vi har møttes og det var da det gikk opp for meg at jeg savner henne skikkelig innimellom! Gud, hvor mye rart vi har gjort, Tittin! Godt var det iallefall å se deg :)

Lørdagen gikk rolig for seg egentlig. Sov lenge. Spiste nydelig middag og slappet av med et glass rødvin innen det var dags for konsert! Jeg er ikke veldig Elton John-fan, men utrolig gøy å få bli med på noe slik og å skape minner med onkel :) Og Elton John er jo tross alt en legende!IMG_20141115_185520 20141115_194535 20141115_200945 20141115_172402

Outfit! Skjørt og croptop fra H&M :)

Outfit! Skjørt og croptop fra H&M :)

Reklamer