Stikkord

, , , , , , , , , , , , , ,

Det er mye som er viktig å vite. Som f.eks matte, geografi og samfunnsfag, men dette er også viktig. Dette er tingene du trenger å vite

Du må vite at du fortjener ting. Du fortjener de beste tingene! Du trenger å vite at gode ting vil skje med deg, og du bør ikke ta disse for gitt. Ikke forvent noe storslått. Ikke forvent perfeksjon. Altfor ofte overser vi de vakre øyeblikkene fordi de har mangler. Livet kommer ikke med et frisør og makeup-team. Du kan ikke rope «KUTT!» Ta disse øyeblikkene for hva de er, og innse at perfekt ikke finnes, men dette er så nær som du vil få det.
Du trenger å vite at noen er glad i deg. Det være seg foreldrene dine, din beste venn, eller katten din. Noen der ute elsker deg betingelsesløst! Men du bør også elske deg selv betingelsesløst. Vit at du er verdt det. Vit at strekkmerker, arr, sår og usikkerheten din, alle er små puslespillbrikker og skaper mesterverket som du er. Du trenger dem for å fullføre deg selv.

Vit at den rette for deg finnes der ute. Men vit at han ikke er den gutten som bare tar kontakt med deg etter klokken har passert leggetid. For denne gutten vil aldri berøre noe annet enn kroppen din. Forstå en ting: du er full av erfaringer. Du kan la noen få kroppen din, men ikke tankene dine. En gutt som bare ringer deg etter leggetid vil aldri forstå disse tingene. Han vil aldri høre setningen du holder tilbake når dere kysser. Han vil aldri høre alle historiene du gjerne skulle fortalt han, mens han stryker deg over ryggen. Han vil aldri vite om alle stedene du har sett og opplevd uten han, mens han smaker på deg. Vit at det er helt greit. Vit at det kan bli så mye bedre! Forstå alle disse ulikhetene som eksisterer i deg. Husk dem, slik at du vil kjenne det igjen den dagen de forsvinner og i hvilke hender de blir lagt til hvile.

Forstå at du er laget av det samme materialet som stjernene på himmelen, og at inni deg eksisterer en galakse av uppdagede verdener, hver av dem i en vakrere farge enn den forrige. Vit at leppene dine kan starte branner og at huden din kan være et tordenvær.
Du må vite at det er greit å være lykkelig. Vit at du kan le til tårene strømmer nedover kinnene dine. Selv når livet er hardt. Selv når du tror at du ikke kan synke lavere.

Du trenger å vite at de som forlater oss egentlig aldri blir borte. For vi bærer dem med oss i bittesmå minner. Som gode ånder som leder oss gjennom dette rotete livet. Vit at døden aldri helt tar slutt. Uansett hva du tror, må du tro det. Tro at din kjære, som du fulgte til hvile, og som du gråter over hver kveld, fortsatt holder hånden din.

Vit at ingenting noensinne vil være lett. Det vil være stunder der du tror det er det, men livet har en tendens til å overkompensere for disse øyeblikkene. Lett finnes ikke. Men det er greit, for du er et tordenvær. En storm.

Reklamer