Nysgjerrig?

Velkommen til Frøken Gisse sin blogg!

Her vil du finne dagboktekster, historier, fine setninger, oppdateringer om føttene mine (jeg er født med klumpfot) og i tillegg til dette vil jeg skrive mye om å være glad i seg selv. Denne bloggen er body-positive!

I tillegg harr jeg en fast «Keep Calm and…» spalte hver mandag som du gjerne må komme med forslag til :)

Jeg tror at vi mennesker aldri stopper å utvikle oss og at meningen med livet er å bli seg selv fullt ut. Jeg er en stor fan av selvutvikling uten at det skal høres veldig «hippi» ut. Hovedsakelig tror jeg at ved å utfordre seg selv og frykten man har til ting, ved å være snille mot hverandre og ved å smile til fremmede, så vil man få en bedre verden :)

Ønskes det å oppnå kontakt?
Siden min på facebook.
Mail: gissgiss87[a]gmail.com

Foto copyright: Amadeus

3 tanker om “Nysgjerrig?”

  1. Have a nice day !

  2. Hei! Jeg lurer på om jeg skal søke meg inn på Arbeiderbevegelsens Folkehøgskole neste år, men er absolutt ikke sikker. Vil du anbefale skolen? Hva er eventuelt positivt/negativt?

    Hvilken linje gikk du? (såvidt jeg har skjønt bør det vel være journalistikk-linja, men man kan aldri være helt sikker… ;)

  3. gissgiss said:

    Gikk journalistlinja ja. Det positive med AFR er vel dyktige lærere og spennende reiser. Miljøet kommer jo veldig an på og jeg vil si at det ikke var det beste når jeg gikk der, men det kommer jo an på menneskene som sagt. Det negative? Tja, de snakker litt rundt seg selv når det gjelder denne yttringsfriheten kanskje? Og maten var institusjonsmat, men alt går ned med litt piffikrydder ;) Noen ganger er det lite å gjøre, men da er det jo opp til deg å finne på noe. Jeg vil uansett anbefale et år på folkehøyskole. Det blir garantert et år man ikke glemmer og man blir kjent med folk fra hele landet :D

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s